woensdag 11 januari 2012

Modeshow en …….. op zondag 15 januari 2012

Modeshow en ……..        op zondag 15 januari 2012
Ok nieuws 53Een nieuw jaar, nieuwe voornemens! Dat denkt ook het bestuur van OK, geen saaie nieuwjaarsreceptie maar een spetterende activiteit!
Het bestuur van OK nodigt u van harte uit om met ons het nieuwe jaar in te luiden. De activiteit staat in het teken van goede voornemens, en het bestuur heeft die zeker!
Een betere wereld, daar hebben we het vaak over, een toekomst voor onze kinderen, leefbaarheid, een eerlijke verdeling van welvaart, een beter milieu.
Maar wat doen we er eigenlijk zelf aan?
Ja, we scheiden ons afval en gebruiken spaarlampen. Er zijn er ook die een stapje verder gaan. Bij OK zijn dat o.a. Hein Voss en José Huizenga. Zij willen u wat meer vertellen over de duurzaamheid in het algemeen en de eerlijkheid van deze kleding.
De collectie zal u worden geshowd door een diversiteit van eigen bekende IJsselsteinse OK-ers en Kidz. Een modeshow voor u! In de Deel! Panoven 10 A te IJsselstein
Spetterend en bruisend gaat het worden met een heerlijke toost op het nieuwe jaar, en de livemuziek van 1DFly! 1DFly is een formatie uit Utrecht met nummers van o.a Sting, Eric Clapton, Prince maar ook van Caro Emerald en Anouk. 1DFly is er klaar voor… u ook?

Wanneer was het ook al weer: Zondag 15 januari vanaf 13.30 uur in de Deel.
Het bestuur ziet u graag, en op tijd, om samen te toosten op
2012 en te genieten van deze middag.

Bron; OK-Nieuws IJsselstein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten