maandag 7 mei 2012

Grietmarkt "Vooal Puur" Re-5 aanwezig.

12 mei in Amerongen    De Grietmarkt wil 'vooral puur zijn'

'Moeder Natuur' is het thema van de Grietmarkt op zaterdag 12 mei. Een mooie gelegenheid voor vaders en kinderen om wat origineels te kopen voor Moederdag de dag erna. Maar het gaat om veel meer dan kopen: genieten van muziek en bijzondere kunst, mooie biologische producten, lekkere hapjes en drankjes, elkaar ontmoeten en voor de kinderen veel straattheater, dat is waar de Grietmarkt voor staat.

Op de markt zijn vertrouwde aanbieders, waaronder RE-5 met biologische katoenen kleding en andere  biologische en kunstzinnige producten te vinden, en  er zijn ook nieuwe kraamhouders met verrassende producten, zoals Pure Coverz met beddengoed en badtextiel van biologische katoen en de Veldkeuken met taart, koek en patisserie.


Op de vraag waar het succes van de Grietmarkt vandaan komt, vertelt Hinfelaar dat een belangrijk onderdeel de goede, relaxte sfeer op de markt is. "We proberen een markt neer te zetten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in een prettige sfeer, omringd door mooie producten en fijne muziek."


De Grietmarkt is op zaterdag 12 mei en op 8 september 2012 van 10:00 uur tot 17:00 uur op de Margaretha Turnorlaan in Amerongen.
De entree is gratis.

Voor meer informatie: http://www.grietmarkt.nl/


Bron: Nieuwsblad De Kaap Ingekort door RE-5
Publicatiedatum: 7-5-2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten