maandag 21 mei 2012

Winkel de wereld (en jezelf) mooier door hetkanWel.

informatie

Avondwinkel Het Kan Wel


Winkel de wereld (en jezelf) mooier

hetkanWel en Voor de Wereld van Morgen
organiseren samen met watMooi op dinsdagavond 12 juni in Utrecht de eerste avondwinkel: funshoppen voor bewuste consumenten. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je nu gratis in.

Het kan Wel

De groene blog hetkanWel inspireert voor een Groener, eerlijker en leuker leven. Samen met "Voor de wereld van Morgen" zijn ze de bedenkers van de Avondwinkel.

De eerste avondwinkel staat bol met eten, inspiratie en mode. watMooi verzorgt een eerlijke en groene boetiek in ‘Huis aan de Werf’.
We nemen de toppers mee uit de onze damescollectie, maar je vindt er ook watLief, kleding van RE-5 voor mannen http://www.re-5.nl/   en een aparte shop van
EN& schoenen.

Wil je de mode van watMooi, watLief en RE-5 een keer voelen of passen? Wil je het verhaal erbij horen van Joke Bom, Hein Voss, José Huizenga  en het watMooi team? Of wil je shoppen met flinke korting? Dat kan in de avondwinkel op 12 juni.

Programma

18.30 De modewinkels van watMooi- RE-5 mannen watLief en EN& zijn open, net als de bar van Huis aan de Werf.

19.30 & 20.30 Stand Up Inspiration door Nils Roemen, bedenker van #durftevragen.

Entree voor de avondwinkel is gratis.
Toegang is op basis van beschikbare plaatsen, dus wees er snel bij: schrijf je in op de website van hetkanWel.http://www.hetkanwel.net/avondwinkel/

Adres:
Huis aan de Werf
Boorstraat 107
3513 SE Utrecht
(8 minuten lopen van station Utrecht CS)
lees meer;
watMooi
 - hetkanWel
 - Voor de Wereld van Morgen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten