donderdag 7 juni 2012

IJsselsteiners zaterdag 9 juni actief ; SteppenTegenKanker T-shirt

Zaterdag 9 juni wordt een bijzondere dag in IJsselstein. De officiële lancering van STEP TO MOOVE T-shirts zal plaats vinden in de binnenstad en in het Brandspuithuisje. 

Dit is een initiatief van twee IJsselsteiners, Robert van Wanrooij (als deelnemer aan SteppenTegenKanker) en Hein Voss van RE-5 clothing. 




Symbolisch zal het eerste T-shirt overhandigd worden, aan wie onthullen we nu nog niet! Hierna klinkt het officiële startschot voor de promotie en verkoop.  

Dit evenement zal de aandacht trekken door de prachtige oranje Fiat 126 van Robert.
Samen met Hein zullen zij, vanuit de kofferbak die aan de voorkant van de auto zit, het T-shirt aan je laten zien en wellicht verkopen.
Van ieder verkocht T-shirt gaat er een bedrag naar de stichting SteppenTegenKanker. Hoe meer T-shirts en sweatshirts er verkocht worden, des te hoger zal de opbrengst voor het goede doel worden. 

In de winkelstraat en/of bij het Fulco zullen op diverse tijden korte demonstraties gegeven worden door Parkourders. Voor deze jonge sporters draait het om bewegen en beweging. Zij zullen een obstakel niet uit de weg gaan en zien het als een uitdaging!

Wil je graag een T-shirt passen dan ben je van harte welkom in het Brandspuithuisje (IJsselstraat 2) Vanaf  10.00 uur staat de koffie/thee klaar!
Bovendien kun je hier de bedrukte biologische katoenen T-shirts STEP TO MOOVE ook in kindermaten bestellen.


StM_Emma_kl.jpg  StM_Vince_kl.jpg StM_Stephan_kl.jpg

imoove imoove
04 jun 2012

SteppenTegenKanker is een initiatief om al steppend aandacht te vragen en donaties te werven voor onderzoek naar hersentumoren. Een viertal steppers uit IJsselstein hebben zich voorgenomen om 25 Augustus de Alpe d'Huez niet fietsend, maar steppend te bedwingen.
Naast trainen, trainen en nog eens trainen proberen ze op allerlei manieren leuke acties te starten om donateurs te werven. Eén van die initiatieven is step-to-moove, een fris, vrolijk ontworpen T-shirt met een boodschap.
Robert van Wanrooij, één van de vier deelnemers uit IJsselstein aan SteppenTegenKanker vertelt: "Ik wilde niet alleen direct om geld vragen voor dit fantastische doel, maar de mensen die het initiatief wilden ondersteunen er ook iets waardevols voor teruggeven".
In samenwerking met Hein Voss van RE-5 kleding uit IJsselstein (een nog onbekend kledingmerk met uitsluitend eerlijke en duurzame kleding) werd er in het kader van de sponsoractiviteit een geweldig T-shirt ontworpen.
Een T-shirt met een boodschap. "STEP TO MOOVE staat voor: steppen om te bewegen, maar betekent voor mij ook dat er telkens een (eerste) stap nodig is om vooruit te komen, in actie te komen".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten