woensdag 27 juni 2012

RTV9; Stichting DARA, Step to Moove en RE- 5 clothing

Op 27 juni waren Hein Voss en Robert van Wanrooij te gast in het programma Rondom7 bij de lokale omroep RTV9.
In dit bijzonder leuke, open interview, afgenomen door de welbekende IJsselsteiner Ton Kwakkel kreeg Hein de gelegenheid om van alles te vertellen over zijn bedrijf H3p-Motives met het kledingmerk RE-5.

Voornamelijk  was het informatie voor de luisteraar over het productieland Inda, de onbekendheid over de biologische katoen en de eerlijke prijzen met het Fairtrade label.

Bovendien  heeft Hein kunnen vertellen over de stichting DARA, (wat RE-5 ook sponsort) een bijzonder project om een weeshuis in Cambodja te ondersteunen met de meest essentiële zaken als voeding, gezondheidszorg en onderwijs. José zijn echtgenote en Tirza de oudste dochter gaan deze zomer wederom een aantal weken als vrijwilligers er naar toe.  Er is nog veel te doen en ieder klein beetje aan sponsor geld is welkom. Natuurlijk werd de website genoemd. http://www.dara-europe.org/
Steppen tegen Kanker logo
Robert kreeg de kans om wat te vertellen over onze actie om voor Steppen tegen Kanker geld in te zamelen en op 25 Augustus ons fysiek te gaan inspannen om de Alp te beklimmen.
Een bijzonder uurtje….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten