maandag 17 september 2012

H3P Motives presenteert RE-5 tijdens de 1e Duurzaamheidsbeurs te Drachten,

Zaterdag 22 september geeft wethouder Berendst van de gemeente Smallingerland het startsein voor de FAIR TRADE campagne tijdens de 1e duurzaamheidsbeurs.
De gemeente Smallingerland heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en wil door middel van de duurzaamheidsbeurs de inwoners kennis laten maken met verschillende vormen van duurzaamheid.

H3p Motives is hierbij aanwezig met de gehele
Max Havelaar RE-5 clothing collectie voor mannen, vrouwen en kinderen.

Totaal zijn er 65 bedrijven en organisaties die laten zien wat zij aan duurzame en/of biologische producten of diensten te bieden hebben.

Tijdens de beurs, in de schouwburg De Lawei, is van alles te beleven, te zien en te proeven. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten gepland. Er komen intressante sprekers waaronder Helga van Leur, (weervrouw RTL) en Peter D'Angremond (directeur Max Havelaar) 

Woon je in Friesland en of omgeving, grijp dan deze unieke kans en kom naar de Lawei, laat je verrassen door onze gehele collectie. Wij vertellen je graag meer over biologische katoen, het productieproces en het verhaal achter ons label RE-5. Er is ook een mogelijkheid tot voelen/passen, direct kopen en/of bestellen.
Tot zaterdag!Geen opmerkingen:

Een reactie posten