donderdag 17 januari 2013

Duurzaamheid bij Groei en Bloei IJsselstein
De afdeling groei& bloei  IJsselstein heeft de eigenaar van H3P Motives Hein Voss  uitgenodigd om over duurzaamheid te praten.

Op alle gebieden probeert men duurzaamheid toe te passen ook in de tuin. Denk aan gebruikte bemesting, aan houtsoorten en hergebruik van materialen.Op de Floriade  is ook veel aandacht geweest en heeft men kunnen leren van het cradle to cradle principe.De avond zal gevuld worden door Hein die inspirerend zal vertellen over de biologische katoen kwekerijen in India en over de verschillen met de conventionele katoenteelt.

Aan het eind van de avond zal er de mogelijkheid zijn om het eerlijke duurzame kledingmerk RE-5 voor mannen, vrouwen en kinderen te bekijken te voelen, passen en eventueel te kopen of te bestellen.

Het bedrijf H3P Motives ondersteunt heel bewust ook een 2-tal goede doelen. Eén ervan is de IJsselsteinse stichting DARA-Europe, die zorgt voor een betere toekomst van kinderen in een weeshuis in Cambodja. DARA-Europe is eveneens aanwezig, met een tafel  vol producten en informatie over Cambodja.


Woensdag 23 januari 2013
20.00 uur in Fulco Theater IJsselstein
Overtoom 3
Leden gratis entree, bezoekers € 3,00


Geen opmerkingen:

Een reactie posten