woensdag 29 januari 2014

H3P Motives met B2B en RE-5 op de 2e Duurzaamheidsbeurs te Drachten.

Onder de naam (‘t)Huis in de Toekomst houdt de gemeente Smallingerland op 8 februari de tweede duurzaamheidsbeurs. Die wordt van elf tot vier uur in De Lawei gehouden.


Smallingerland heeft duurzaamheid hoog in ‘t vaandel staan. Om dat te benadrukken én om de inwoners hierbij te betrekken, wordt in samenwerking met de Rabobank Drachten een duurzaamheidsbeurs gehouden.
Duurzaam wonen
De focus van deze beurs ligt op duurzaam wonen. Dit betreft zowel het energiezuinig wonen, het verbeteren van wooncomfort als het generatiebestendig maken van de woning. Daarnaast is er ruimte voor andere diensten en producten die bijdragen aan een duurzame toekomst.

Aan de beurs, die wordt geopend door wethouder Egbert Berenst, zijn bedrijven die duurzame producten maken of leveren. 
In de foyer is de grote markt gericht op duurzaam wonen. In het restaurant komen kleinere thema’s aan de orde.In de gang vindt u fairtrade producten waaronder H3p Motives met de gehele collectie voor mannen, vrouwen en kinderen van het  merk RE-5, de biologische katoenen, GOTS en Max Havelaar gecertificeerde kleding.  Tevens is er volop gelegenheid om te ontdekken wat wij voor een bedrijf B2B kunnen betekenen. 

Totaal zijn er 65 bedrijven en organisaties die laten zien wat zij aan duurzame en/of biologische producten of diensten te bieden hebben.

Ex-minister
Diverse sprekers houden een presentatie over duurzaam wonen. Eén van de hen is Jacqueline Cramer, voormalig minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer. In die functie was zij nauw betrokken bij duurzaam wonen. Momenteel is zij directeur van het Utrechts Centrum voor Aarde en Duurzaamheid.
Stef Avezaat. directeur van De Lawei, vertelt over de duurzame maatregelen die toegepast worden bij de ver- en nieuwbouw van de schouwburg en Centrum voor de Kunsten Meldij

Woon je in Friesland en of omgeving, grijp dan deze unieke kans en kom naar de Lawei, laat je verrassen door onze gehele collectie. Wij vertellen je graag meer over biologische katoen, het productieproces,het verhaal achter ons label RE-5 en tevens B2B mogelijkheden. 
Er is ook een mogelijkheid tot voelen/passen, direct kopen en/of bestellen.


Eerste duurzaamheidsbeurs 2013 en FAIRTRADE een succes

dsc_1648Geen opmerkingen:

Een reactie posten