woensdag 1 september 2010

Reacties

RE-5 nodigt je uit om gebruik te maken van deze post om te reageren op de producten die RE-5 aanbiedt op de service of op RE-5 in het algemeen. klik op reactie en laat uw opmerking achter.

23 opmerkingen:

  1. Het katoen wat gebruikt wordt, voelt heerlijk zacht en licht aan. Uitstekende producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de kleding houdt zich goed na vele wasbeurten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben blij zo een bijdrage te mogen leveren voor een mooie wereld voor mijn kinderen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een snelle levering, gisteren besteld, vandaag in huis! En ik ben er helemaal blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik zou graag willen weten welke maatregelen er worden genomen om de sociale omstandigheden in de fabrieken waar de kleding in elkaar gezet wordt te waarborgen. Daar kan ik niets over vinden op de website, maar er wordt wel aan de slechte omstandigheden in het algemeen gerefereerd.
    Ik zou het fijn vinden om te weten in welke fabriek geproduceerd wordt, zodat er echt transparantie is. het is nu nog een onduidelijk, en dat past niet bij een merk als Re-5

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zondag de nieuwe collectie van RE-5 gezien, gepast en gekocht! We zijn bovenal fan van de vesten... mooie pasvorm en voelen erg zacht aan! Nu al handig om in huis te hebben met de herfst voor de deur en een koele nazomer.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Reactie op bovenstaand anonieme bericht van 31 augusuts 2011
    geschreven door Hein Voss
    RE-5 is eigendom van het bedrijf H3P Motives BV. Als importeur is H3P aangesloten bij de stichting Max Havelaar fairtrade. H3P is een FLO licentiehouder onder nummer 25358. De gehele keten, vanaf de katoenboer, elk productiebedrijf, tot en met H3P als importeur, is een FLO licentiehouder. Alle RE-5 goederen komen uit FLO gecertificeerde fabrieken. In een database worden de gegevens bijgehouden, welke jaarlijks door een onafhankelijke derde partij zowel in India alsmede bij H3P worden beoordeeld. Vanuit concurentieel oogpunt vermelden wij verder geen namen van de producenten. Mvg Hein Voss

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie producten met goede pasvorm en fijne materialen!
    Daarnaast goede service. We hadden € 7,50 verzendkosten betaald, maar dit bleek lager te zijn en zodoende kregen we bij de bestelling het verschil direct terug gestuurd.
    Heel Fair!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Bedankt voor jouw aanstekelijke, enthousiaste presentatie. Afgelopen weekend woonde ik een presentatie van Ruud Lubbers bij waarin hij ook de kansen benadrukte die komen met duurzaamheid. Dit heeft tezamen met de presentaties van vorige week en het studieblok mvo mijn visie doen veranderden. Waar ik eerst alleen noodzaak zag als reden voor bedrijven om mee te doen, begrijp ik nu dat deze noodzaak gecreëerd wordt door de markt en voorlopers. Voorlopers zoals revive, die de omkanteling in het bewuster omgaan met de wereld en de mensen stimuleert. Het heeft mij doen beseffen dat ik, in wat ik doe, ook een positieve bijdrage kan leveren. Vanuit bedrijfsmatig oogpunt is het zelfs verstandig om hierop in te spelen omdat het draagvlak voor deze ontwikkeling toeneemt en uiteindelijk kantelt in positieve zin.

    Bedankt voor de eye-opener.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zo bijzonder, eerlijk, bescheiden en enthousiast wordt deze kleding gebracht en wordt een bijdrage aan een betere wereld gepromoot.
    Ik kan het niet nalaten om mijn omgeving daarvan te overtuigen. En dat kan op een makkelijke manier: in plaats van een bos bloemen of een boek geef ik een hempje of t-shirt cadeau en dat is dan direct een mooie aanleiding tot een gesprek.
    Hein en José, ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. M. van bruggen5 mei 2012 om 12:40

    Beste RE-5,

    Ik heb laatst meerdere kledingsstukken van jullie besteld (via Sincero). Het zijn fijne kledingsstukken, en ik vind het super dat jullie onder Max Havelaar keurmerk op de markt komen! Een van de kledingsstukken is een grijze trui met rode afwerking. Nu is de rode kleur hiervan uitgelopen bij de eerste wasbeurt. Ik ben benieuwd of jullie dat meer gehoord hebben, of dat ik tot nu toe de enige ben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste M. van Bruggen,
      Fijn dat je via Sincero enige kledingstukken van Re-5 hebt gekocht. Al onze kleding is inderdaad Max Havelaar fairtrade en GOTS gecertificeerd. Wij vinden het vervelend dat de rode afwerking op de grijze trui bij het wassen uitgelopen is. Tot op heden hebben wij dit nog niet eerder als klacht vernomen. Wij willen het probleem uiteraard met je oplossen. Graag ontvangen we je telefoonnummer zodat we dit verder kunnen bespreken. Hartelijke groet RE-5, Hein Voss

      Verwijderen
  12. Henk Pitlo en Greet Wieske12 mei 2012 om 14:12

    Op 19 april j.l. zijn we in het Brandspuithuisje in IJsselstein geweest. Door ons zijn diverse kledingstukken aangeschaft en na een paar weken kunnen we alleen maar tevreden zijn over de kwaliteit en het draagcomfort.
    Verder was het leuke contact en de enthousiaste uitleg over het hoe en waarom deze producten op de markt zijn gebracht erg motiverend om nog veel beter op te letten wat we kopen. Wij zullen jullie website en nieuwsbrief goed in de gaten houden. Het is als het aan ons ligt niet de laatste keer geweest is dat we kleding van Re-5 hebben aangeschaft. Heel veel succes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. M. van Bruggen4 juni 2012 om 21:18

    Bedankt RE-5!
    Na mijn vorige opmerking is het shirt terug gegaan, en heb ik een prachtig nieuw exemplaar ontvangen. Goede service, gericht op langdurige klantrelaties. Mijn complimenten en succes met het bedrijf.

    Groet,

    M. van Bruggen

    BeantwoordenVerwijderen
  14. gerard bouwman22 juni 2012 om 17:56

    Via het contactformulier lukt het me niet om daar iets te vragen.
    Zijn er in Nederland ``life`` winkels waar je de Re 5 producten kunt zien, voelen en passen?

    Vriendelijke groet,
    Gerard Bouwman

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Gerard Bouwman.
      Bedankt voor je reactie. Vervelend dat het contactformulier bij jou niet werkt. Dit zal een incident zijn, gezien ontvangsten vanuit anderen die we via wel via het formulier ontvangen. Uiteraard wel excuses voor het ongemak.

      Ja er zijn diverse "stenen" winkels in Nederland die RE-5 artikelen verkopen. In welke regio van het land zoek je het? Alle RE-5 artikelen zijn op zaterdag 23 en 30 juni in ieder geval in IJsselstein te koop (zie de homepage).
      Je kunt mij bellen voor verder overleg en adressen.
      Hartelijke groet,
      Hein Voss

      Verwijderen
    2. Op de nieuwe site van H3P motives staat een lijst met alle verkooppunten.
      http://www.h3pmotives.eu/where-to-buy.html

      Verwijderen
  15. ik zie nog wel een paar verbeterpuntjes.... taalfoutjes, T-shirts die te strak zitten op de foto's, opdrukken die niet aansluiten bij jongeren, maar ik blijf optimistisch en ik blijf zoeken naar biologische en fairtrade kleding. Maar als ik niet kan slagen, koop ik toch gangbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dit bericht heeft Hanneke geschreven en gevraagd of wij dit op ons blog willen publiceren.

    Hanneke, Onze h-eerlijke en hartelijke dank!

    Ik heb voor mijn zoon van 14 een paar t-shirts en een vest gekocht bij RE-5. De kwaliteit is echt bijzonder goed,en blijft mooi in de was.
    De katoen is lekker zacht, draagt heerlijk! Ik merk het aan mijn zoon, die is niet zo bezig met duurzaamheid, maar als de shirts weer schoon in de kast liggen pakt hij ze weer als eerste om aan te doen.
    Gewoon omdat het lekker zit!
    Zelf heb ik de 'Paula' besteld, ik wilde graag een maatje groter passen, en na één telefoontje had ik de volgende dag al een andere binnen, en heb ik de eerste teruggestuurd.
    Dankjewel Hein! En veel succes!

    Hanneke Heijnen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat is het certificaatnummmer? (GOTS)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Excuses dat wij hier nog niet een eerdere reactie opgegeven hebben, het is aan de aandacht ontsnapt. Het GOTS registratienummer staat in ieder afzonderlijk product in relatie tot de producent bijvoorbeeld art.JESS GOTS/10.2009 C#807153

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Geachte mevrouw, heer,
    ik wil heel graag artikelen bestellen, maar kan de keuzeknoppen voor maat en kleur niet gebruiken. Ook het contactformulier kan ik niet invullen, daarom maar via het gastenboek in de hoop dat u dit leest. Ik gebruik Firefox, kan dat het probleem zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het standaard programma wat wij voor de webshop gebruiken geeft via Firefox inderdaad problemen.Excuses voor het ongemak. Via GoogleCrome verloopt alles goed. Wellicht bent u bereid het daarmee te proberen.

      Verwijderen