donderdag 15 november 2012

H3P Motives ook op de Margriet Winterfair met RE-5 clothing.Margriet Winter Fair


Van vrijdag 16 t/m donderdag 22 november in de Jaarbeurs te Utrecht  het grootste winterfeest van Nederland.
Ook  EerlijkWinkelen is op de Margriet Winter Fair samen met Das Nouveau Vod hebben ze een ruimte van maar liefst 100 m2 gekregen! Zij organiseren een grootse  publiekstrekker, een kledingruil en zij promoten de routes van EerlijkWinkelen. Verder zullen een aantal eerlijke kledingmerken hun kleding verkopen binnen de stand. Iedere dag zijn  er verschillende en winkels vertegenwoordig. 
H3P Motives    http://www.h3pmotives.eu is op woensdag 21 en donderdag 22 november met RE-5 clothing in de stand aanwezig. FAIRTRADE en eerlijke kleding. Goed voor jou en de wereld! Wij presenteren de gehele collectie, je kunt kijken,voelen, passen, bestellen en kopen. Tevens hebben wij een fantastische winter aanbieding voor de vrouw! Mis deze stand niet! 
Op maandag 19 november en dinsdag 20 november zal Sincero Fair Fashion met haar winkel en webshop vanuit de stad Utrecht,  eerlijke kledingmerken en tassen  verkopen.
Om helemaal klaar te zijn voor de komende winter vragen ze bezoekers van de Winterfair maximaal vijf stuks winterkleding mee te nemen, die nog mooi zijn maar waar je op uit gekeken bent of die je niet meer passen! Mutsen en sjaals horen ook bij winterkleding. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer keus, hoe meer mensen met een 'nieuwe' wintergarderobe naar huis gaan! 
Tevens verzorgt Stichting Oikos  op een aantal dagen een workshop over hoe je kan bijdragen aan een eerlijker kledingindustrie en zullen er boeken over duurzame kleding, zoals Talking Dress en Mode voor Morgen verkocht en gesigneerd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten