vrijdag 18 mei 2012

Steppen tegen kanker! De laatste fase in het T-shirt project is nabij…De laatste fase in het T-shirt project is nabij… geschreven door Robert van Wanrooij.

Oh ja, voor degenen die het nog niet hadden meegekregen. Om sponsorgeld in te zamelen had (en heb) ik het idee opgepakt om een mooi, dagelijks draagbaar shirt te laten maken waarvan de opbrengst naar het goede doel zou gaan. Zo gezegd, zo gedaan.
Eerst op zoek naar een grafisch ontwerpster, afbeelding bedenken, shirt leverancier zoeken, drukker. En dan de t-shirts nog zien te verkopen ook, met een niet te hoog risico.

Deel 1 was snel voor elkaar met Joyce http://www.volvuur.nl/ creatieve duizendpoot. Maar ja, wel hartstikke druk met een aantal heel leuke (maar veel tijdvragende) commerciële opdrachten. Gelukkig hadden we snel een mooie basis te pakken, dat na wat fine-tunen de afgelopen weken geworden is tot een fantastisch mooie afbeelding.

Ook de kleding leverancier was een schot in de roos en vanaf het eerste contact klikte dit meteen geweldig goed. Hein Voss van http://www.h3pmotives.eu/about-us.html met het kledingmerk  http://www.re-5.nl/  heeft zijn sporen verdiend in de modewereld als inkoper bij grote kledingconcerns en heeft besloten om voor zichzelf verder te gaan met 100% verantwoorde kleding.

Puur (biologisch katoen), Fair (Fair Trade) en Kwaliteit zijn sleutelwoorden voor deze kleding.
JA…. dat paste wel bij mij en in mijn plan. Hein heeft enorm geholpen bij de keuze van de T-shirts, de maatstellingen en de drukker van de prints.

De shirts zijn nu onderweg naar de drukker voor de laatste fase…. erg spannend hoe ze terugkomen !!
Voor meer informatie, kijk ook eens op de pagina Step to moove onder het tweede tabblad ; http://www.i.moove.nl/

Met hartelijke groet, Robert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten